Nancy öntött márvány kád

Nancy öntött márvány kád

Gyártó: Lunart

Szállítás: 1-2 hét

Méretek:

643 990 Ft/db

  • Kád űrmérték: kb 210 liter
  • Anyaga: öntött márvány
  • Túlfolyó nélkül
  • Szabadon álló

Nancy öntött márvány kád

ÁR: Kiváló ár/érték arány

HŐTARTÁS: A LUNART öntöttmárvány kádak rendkívül hőtartóak, ezáltal megakadályozzák a víz gyors lehűlését.

TARTÓSSÁG: az egyedülálló felületkezelésnek köszönhetően minden LUNART termék nagy kopás-, ütés- és vegyszerállósággal rendelkezik, valamint a hőmérsékletváltozással szemben is rendkívül ellenálló.

ÖKOLÓGIAI TISZTASÁG ÉS BIZTONSÁG: Az öntöttmárvány ásványi anyag és poliészter gyanta keveréke, amely nem tartalmaz mérgező összetevőket. A LUNART kádak anyaga hipoallergén.

JAVÍTHATÓSÁG: Az öntöttmárvány az egyetlen fürdőszobai anyag, mely az esetleges sérüléskor tökéletesre javítható és felülete polírozható.

ANTIBAKTERIÁLIS: A LUNART kádak sima, polírozott felületűek és teljesen mentesek a repedésektől vagy illesztésektől, ezért a szennyeződés, a zsír és a baktériumok nem tapadnak meg a felületén. A gyártási folyamat során minden termék speciális összetételű Gelcoat IO NPG bevonatot kap. A bevonat segítségével a kád kellemes tapintásúvá és még higiénikusabbá válik.

HATALMAS SZÍNVÁLASZTÉK: A magasfényű és a különleges matt felület mellett, egyes termékek elérhetők bármely RAL színben.

ELÉRHETŐ FELÜLETEK:

LUNART GLOSS: Fényes felület a csillogó megjelenésű fürdőszobához.

LUNART MATT: A különleges matt felület kedvelőinek, minden kádunk elérhető ezzel a felülettel is. A matt bevonat bársony tapintású, erős és tartós.

LUNART RAL: Az árlistában megjelölt termékeket bármilyen RAL színben el tudjuk készíteni.

Tekintse meg további termékeinket itt.