2151 Fót, Móricz Zsigmond út 33.
Mivagyunk
Cégismertető

,,Nagyon sikeresek vagyunk, mert olyan bánásmódban részesítjük embertársainkat, amilyenben mi szeretnék részesülni.”

John Davison Rockefeller


 

Nor-Color Kft. családi vállakozásként indult, 2003-ban. Kezdetben a festékkereskedelem volt a fő profil, ám az évek alatt a megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében ez a portfólió az építőiparban használatos egyéb anyagokkal folyamatosan bővült.

A cég 2010-ben egy új telephelyre költözött, ahol nagyobb árukészlettel, nagyobb eladótérrel, és szélesebb termékválasztékkal várja vásárlóit.

Ebben az évben bővült a cég egy kizárólag csempe és szaniter áru kiskereskedelmére szakosodott üzlettel.

2012. tavaszán egy tető alá hoztuk a két üzletet, így egyrészt a csempe üzlet eladótere is megnőtt (jelenleg 300 m2), másrészt így már teljes körűen ki tudjuk szolgálni a vásárlóinkat.

Csempe és szaniter üzletünkben mindent meg tud vásárolni ami fürdőszobájába illetve otthonába  szükséges. Széles választékú lengyel, olasz és spanyol hidegburkolatokat, meleg burkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, mosogatókat, konyhai és fürdőszobai kiegészítőket kínálunk vásárlóinknak. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, hogy vásárlóink igényeit ki tudjuk szolgálni.

Segítünk mind a burkolatok kiválasztásban, azok megtervezésében illetve kiosztásában is, amennyiben igénylik a kivitelezésben is. Többéves generálkivitelezői háttérnek köszönhetően számos megbízható szakembert tudunk ajánlani vásárlóinknak.

0
    Ajánlati lista