2151 Fót, Móricz Zsigmond út 33.
Inspirációk
Otthonodhoz adunk ötleteket

A fürdőszoba ahol reggel felkészülünk a nap kihívásaira, majd este előkészítjük pihenésünk, feltöltődésünket. Mindenki a maga nyugalmát és harmóniáját keresi ebben a helyiségben, ami kinek-kinek mást jelent.

 Szerencsére napjaink kínálata minden igényt ki tud szolgálni, csak tudnunk kell mit keresünk. Ha nem is szó szerint, hogy mely burkolatot, de színt, mintát, struktúrát. Ezeknek tudatában már célirányosan lehet nézelődni a burkolatok között, és határozottabb körvonalak közé kerülhet a szaniterek és csaptelepek formavilága, színe is.

Fürdőszobai Inspirációk / NORCOLOR Pinterest

 

A kis alapterületű fürdőszoba berendezése sokszor komoly fejtörést okoz. Nézzük mire érdemes figyelni a tervezéskor!

Megnyugtató, hogy azért kis fürdőszobában is van élet. Sőt, egy kis kreativitással meglepően komfortossá tehetjük. Azonban van néhány részlet amiről le kell mondanunk. Csak azt tároljuk a fürdőszobában, amire tényleg szükségünk van. Mivel kicsi alapterület, ezért felfelé kell terjeszkednünk. Polcokkal, kevésbé mély tárolószekrényekkel tudjuk növelni a tárolókapacitást. Ha nincs ablakunk gondoskodjunk elegendő világításról, mert nagyon lehangoló tud lenni egy alulvilágított fürdőszoba.

Az alapvilágítást rejtett led fénnyel is kiegészíthetjük. Ha fürdőkádunk van, akkor ezt kombináljuk zuhanyzóval. A zuhanyfüggöny népszerű és olcsóbb megoldás, de ha a hátunkhoz ér, vagy rá is tapad az nem kellemes érzés. Érdemesebb inkább kádparavánnal védekezni a kifröccsenő vízzel szemben. Burkolatok terén a kombinációk visszafogottabb alkalmazását javasoljuk, a világos összhatás a szerencsésebb irány. A tükör egy olyan elem, ami mélységet tud a térnek adni, így abból válasszunk nagyobb méretűt. Kis lakás esetében sokszor a vécé is a fürdőszoba része. Sokat dob a megjelenésen egy szép formájú csésze egy minőségi ülőkével, ami könnyen tisztán tartható.

(Forrás: lakberinfo.hu)

A konyha, otthonaink lelke. Fontos hely, ahol a család összegyűlik, ahol a háziasszonyok kreatívan alkotnak, ezért praktikus, kényelmes, esztétikus, inspiráló, sokszor nyitott, hogy a család társaságát se kelljen nélkülözni az itt folytatott tevékenységek közben.

Mára a konyha falon használt burkolatok köre igen változatos. Függően attól, hogy a helyiségnek milyen karaktert szánunk használhatunk bútor vagy munkalapot, üveglapot, melyet meg lehet festeni, vagy mögé tapétázni, illetve számos hangulat visszatükrözhető hidegburkolatokkal is. Rengeteg méret, felület, mintázat elérhető, melyek szemet gyönyörködtető végeredménnyel, és kellemes hangulattal, inspirációval lengik be ezt a csodás alkotó közeget.  

Konyhai inspirációk / NORCOLOR Pinterest

 

0
    Ajánlati lista