2151 Fót, Móricz Zsigmond út 33.
SZOLGÁLTATÁSOK
Adni jó

3D fürdőszoba látványtervezés

Ha nem tudja elképzelni fürdőszobáját, nincs ötlete milyen burkolat lenne a legjobb választás, mi segítünk a tervezésben. (A 3D-s látványtervezés díja helyiségenként 20.000 Ft. Amennyiben nálunk rendeli meg a burkolatot, ennek az összegnek a felét – 10.000 Ft-ot – jóváírjuk.)

Konzultáljon lakberendezőnkkel  

Kérjen  időpontot, hogy személyes elképzeléseit átbeszélje lakberendezőnkkel fóti üzletünkben. Az első személyes találkozó és a feladat alapos megismerése után árajánlatot készítünk az Ön számára. Amennyiben létrejön a megállapodás, a konzultáció díját bruttó 15.000 Ft-ot jóváírjuk és újabb személyes beszélgetés során összegyűjtésre kerülnek  azok a szempontok, amelyek mentén lehet haladni majd a tervezés során.

Az időpontkéréshez kérjük, hogy töltse ki és küldje el az űrlapot! Köszönjük!

  házhozszállítás

  Nincs megfelelő járműve a burkolata elszállításához? Vállaljuk a helyszínre való kiszállítást. Szállítási díjak 1,2 Tonna rakományig: Fót: 5.000 Ft, Dunakeszi: 7.000 Ft. Budapest: 10.000-15.000 Ft. (Az ár a kapuig ill. ajtóig való leszállítást foglalja magában, a be- ill. felrakodást plusz költség ellenében tudjuk vállalni.) Természetesen vidéki városokba történő szállítást is meg tudjuk oldani, ennek költségéről kérjük írásban illetve telefonon érdeklődjenek.
  Szakmai és lakberendezési tanácsadás

  Nincs ötlete hogyan burkolja ki fürdőszobáját, konyháját? 

  Segítünk a burkolat kiválasztásában, a tervezésben, a burkolatkiosztásban, hogy levegyük a terhet válláról és megvalósuljon az, amit megálmodott.

  Gyors és rugalmas kiszolgálás

  Szorítja az idő,  nem tud 2-3 hetet várni a burkolatra? 

  Látogassa meg bemutatótermünket, a kiállított burkolatok többségét raktárkészletről tudjuk biztosítani Önnek, így akár néhány nap alatt birtokában lehet a kiválasztott burkolatnak.

  Különleges, egyedi igénye van?

  Semmi sem lehetetlen, segítünk megtalálni azt a burkolatot, szanitert, amit elképzelt.

  Mindent egy helyen, személyre szabottan

  Ön is szereti a kényelmet, a személyorientált kiszolgálást? 

  Megtalálta amit keres! Nálunk mindent megvásárolhat, ami a házépítéshez, felújításhoz szükséges.

  Kedvező árak

  Felújít, építkezik, nagyobb volumenű projektet kivitelez? 

  Mi igazítjuk az árakat az Ön beruházásához. Kérje egyedi árajánlatunkat!

  0
   Ajánlati lista